Diena, kai perlipau savo baimes

Šiais metais vienas iš mano tikslų, susijusių su pačia manimi, buvo toks, kad turėčiau būti drąsesnė ir dažniau perlipti per savo baimes ir nepasitikėjimą savimi. 
O pas mane mintyse gyvena daug baimių, kurių aš pati prisigalvoju, tai aišku iš mano ankstesnių blogo įrašų. 
Kai atsirado proga nuvažiuoti su grupiokais į atrakcionų parką šią savaitę, daug negalvojus sutikau, nes atrakcionus aš mėgstu, nors ir bijau. Visada iš ties norėdavau nueiti į tuos baisius atrakcionus, kur visaip varto, sukioja ir ant tų didelių amerikietiškų kalnelių. Bevažiuodama net nežinojau ko tikėtis ir kokio tipo atrakcionai ten bus. Iš ties ten nebuvo kažkokių super duper baisių atrakcionų kurie visaip mėto ir sukioja, tačiau buvo pakankamai įvairiausių traukinukų, kalnelių, į kuriuos einant reikėjo šiek tiek per save perlipti, ypač einant į pirmą, ir jų eigoj aš tikrai rėkiau ir kartais galvojau, kad jau viskas. 
Labai džiaugiuosi, kad perlipau per save ir pagaliau padariau tai ko visada ir norėjau, bet niekada nedrįsdavau, nes tai tiesiog atrodydavo per daug baisu. Nemeluosiu ir nesakysiu, kad jie man dabar nėra baisūs, jei vis dar sukelia baimę, tačiau tuo pačiu sukelia daugiau malonumo, adrenalino ir gerų jausmų bei laimę po to. Viskas tiesiog puikiai išėjo ir džiaugiuosi, kad grupiokai iš ties neleido pergalvoti savo sprendimo ar tikrai eiti kokių dešimt kartų, nes galiausiai turbūt būčiau nusprendus, kad tai yra per aukštai, per daug greitai, per daug posūkių ar dar kas nors būtų iššokę mano galvoje. 
Kartais baimės mus taip suvaržo, kad galiausiai neberandam gyvenimo džiaugsmo.

Ir mano nuoširdžios rekomendacijos, jei kada būsit Danijoj užsukti į Farup Sommerland, tai tikrai vertas dėmesio atrakcionų parkas, kuris yra įkomponuotas miške ir viskas labai gražiai susilieja. Be to taip pat kartu yra sujungtas ir vandens parkas, tačiau šiuo metu jis jau uždarytas, bet nusprendėm, kad vasarą tikrai dar kartą ten nuvyksim. 



Peace. Zou.:)

Komentarai

  1. man kažkaip visi atrakcionai kelia nežmonišką anxiety. nemėgstu tokių vietų ir tikriausiai niekada jau nepamėgsiu.
    bet tu šaunuolė, jog perlipai savo baimes! labai šaunus įrašas!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū už tavo palaikymą, visada priverti nusišypsot ! :)
      O šiaip dėl atrakcionų tai man rodos, kad arba juos mėgsti arba ne, kažkaip nėra to in between :D

      Panaikinti
  2. Įrašas šiltas, kadangi labai asmeninis. Kitų pavyzdžiai verčia pažvelgti į save... į savo baimes ir paklausti savęs, kiek dar bijosi nebijoti?.. Hm. Šaunuolė. Visuomet galėsi atsiverti šį įrašą ir prisiminti savo drąsą bei ryžtą. Šypt

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

SARAH PINBOROUGH "Ydingas ratas"

Lights