SARAH PINBOROUGH "Ydingas ratas"

"Ydingas ratas : manipuliatyvus psichologinis trileris ir velniškai genialus žaidimas jūsų mintimis, kurį rekomenduoja Stephen King!"

"Nepasitikėkite šia knyga.

Nepasitikėkite šiais žmonėmis.Nepasitikėkite savimi.

Kad ir kas benutiktų, neišduokite šios istorijos pabaigos."


Tai tik keli iš daugelio aprašymų bei minčių, kuriuos galima rasti apie šią knygą ir kurie be abėjo intriguoja ir kelia smalsumą apie šią knygą. 

Kadangi mane tiesiog traukia įvairūs detektyviniai romanai ir trilereiai, ne išimtis buvo ir ši knyga, kai benaršydama knygos.lt ir galvodama kokią knygą nusipirkti akys užkliuvo būtent už šios knygos aprašymo bei reklamos. Vos tik gavus knygą iš karto norėjosi nieko nelaukiant pradėt skaityt.

Knygoje yra aprašomos kelios meilės istorijos, bei trijų žmonių gyvenimas. Knygoje pagrinde viskas sukasi apie Luizą, ji išsiskyrusi mama, kuri dirba kelias dienas per savaitę psichiatro sekretore. Pačioje knygos pradžioje psichiatrijos klinikoje, kurioje dirba Luiza, pradeda dirbti naujas gydytojas Deividas tarp kurių įsilplieskia romanas. Kad ir kaip viskas atrodytų paprasta ir įprasta, tačiau Deividas turi žmoną Adelę, kuri tampa geriausiomis draugėmis su Luiza, kai tuo tarpu Luiza su Deividu yra meilužiai. 
Nors visi šie santykiai ir atrodo painiai, tačiau tai tikrai nėra painiausiais ir keisčiausias dalykas šioje knygoje ir visoje pateiktoje istorija. 

Knyga skaitėsi tikrai lengvai, iki knygos vidurio kartais norėjosi praleisti kelias pastraipas, ar kelis lapus, nes kai kurios vietos atrodė tiesiog per daug ištemptos, tačiau antroje knygos pusėje prasidėjo daugiau veiksmo ir tuomet knygos nebesinorėjo paleisti iš rankų. Knygos intriga yra išlaikyta iki pačios pačios pabaigos ir kai skaitant pradeda atrodyt, kad jau galima nuspėti kaip viskas pasibaigs, kokia bus pabaiga, kodėl ir kaip viskas vyksta, tačiau knygos pabaiga tikrai netikėta ir būtų sunku sugalvoti tokią pabaigą beskaitant knygą. 

Aš asmeniškai šią knygą galbūt dar priskirčiau šiek tiek prie fantastinio tipo, bet čia jau realiai priklauso nuo kiekvieno žmogaus kuo kas tiki ir nuo mąstymo kiek pasaulyje visko yra įmanoma. 

Galutinis vertinimas: Image result for 4,5 stars

Piece. Zou.:)

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Diena, kai perlipau savo baimes

Lights